www.elevating.blogg.se

Följ gärna mig på den bloggen och kommentera och stötta mig gärna. Vill inte mista mina fina läsare!
Kan säga att igår hade vi 277 unika besökare, helt fucking galet! :D

www.elevating.blogg.se


B O M B E N ! ! !

Hoppas ni är redo för detta nu då för hääär kommer boooooooooooooomben!

Det är nämnligen såhär att jag ska sluta blogga.....


























... och börja på denna bloggen istället!

Det har verkligen varit kul att driva den här bloggen men nu när jag fick en annan möjlighet så tog jag givetvis den chansen. Nu är det inte längre jag som bloggar ensam utan det är två stycken till. Vi bloggar om helt olika saker inom ridsporten så jag tror att detta kan bli intressant för både er och för mig. Hoppas ni stöttar mig lika mycket där som här för jag kommer att behöva ert stöd. Jag kommer ju fortfarande vara Elin, den Elin som skriver här. Så jag hoppas att ni kommer att flytta med mig dit! :)



Bloggen kommer att finnas kvar men jag kommer inte att vara så aktiv här men kanske att något inlägg kommer då och då.

Andra filmen

Här kommer äntligen en film från när vi provade på att hoppa terräng i söndags! Var riktigt roligt, vi hade kul kan jag säga, haha titta och njut! :D


Första filmen

Då var första filmen utav tre färdig. Det var förra veckans hoppträning då vi hade gympahoppningar :)

Kommentera gärna vad just du tycker, vad jag ska förbättra eller vad som faktiskt redan ser bra ut! :)

Filmfilmfilm

Nu är jag hemma igen känns väldigt skönt att sluta så tidigt! Har äntligen hittat sladden till videokameran och jösses vad film det låg där i som jag glömt att visa.....så ikväll blir det mycket film för er del, haha. Väldigt blandade filmer  men ni önskade mer filmer så då fixar jag det såklart. Så ska sätta mig och göra lite filmer nu, vi hörs helt enkelt senare! :)

Hoppträning 1/9-11

Hemma efter en kanonhoppträning med Paddington. Tanken idag var att hoppa bana på 9 språng. Vi började med linjerna och sedan satte vi ihop banan. På uppvärmningen så bockades det en hel del kan jag tala om, min ponny tycker att det är så kuul att hoppa och det glädjer mig inifrån och ut. Satt bara och log när han höll på så då jag tycker att han är lite charmig fortfarande även att min rygg tar stryk ifrån det. Men sen när vi skulle hoppa bana så höjde vi till 105cm-110cm alltså L:B+5&L:A för oss. Var jättelänge sedan vi hoppade så pass högt men det gick riktigt bra måste jag säga! Första gången så var han tvungen att stanna på vattenmattan den lilla fegisen men sen kom han över. Sedan blev det ett ordentligt missförstånd mellan oss. Jag trodde att Padde hade hoppat av men var kvar på marken och jag hoppade innan honom men han är så duktig i detta läge så han försöker att hoppa ändå. Så över hindret kom vi men i morgon kommer nog en fläskläpp att synas på mig och käken är lite öm men vi fortsatte såklart och han hoppade riktigt fint! Han rev bara ett hinder på hela hoppträningen trots höjden och det är ett stort framsteg då han lätt kan bli slarvig.

Jag var inte riktigt nöjd med denna runda eller nöjd var jag såklart men det fanns saker som jag ville göra bättre så då tog jag banan en gång till. Denna gången slarvade jag lite med avstånd och att jag ville hålla på och greja för mycket med honom, typ för kontrollerat. Så fick ett stopp på en 110cm oxer då han låg för långt ut och kunde inte hoppa sedan så stannade han en gång till på en annan oxer för jag såg inget avstånd. Det började bli mörkt framåt slutet nu så tror inte att vi ska hoppa ute så värst länge till faktiskt. Men men jag är nöjd med oss två idag, det går bara framåt och framåt även att inte allt stämmer till 100 % alltid! :)

Film får ni i morgon någon gång då internet håller på och strular och videokameran är död. Men jag slutar vid 09:50 i morgon vilket medför att jag har mer tid för er när jag kommer hem (förhoppningsvis) hihi.


Hej på er!

Nu skos Paddington uppe i stallet för att sedan bli borstad (behövs vill jag lova, haha) för att sedan åka upp och hoppträna, det är ju veckans bästa dag = torsdag. Älskar som sagt att hoppträna där uppe. När jag kommer hem ikväll så ska jag leta frenetiskt efter videokamerasladden så ni ska få se filmen senare. Mamma är nog så gullig och ställe rupp och filmar. Jag är så tacksam över att mamma alltid ställer upp för mig! :)

Men nu ska jag dricka upp min milkshake och gå ut till Padde då det kommer ta ett bra tag att borsta skitgrisen ;)

Men vi hörs ikväll!

min lilla älskling


RSS 2.0