It´s a sunny day my friends! :)

God morgon på er!
Idag överraskade solen mig när jag vaknade dessutom med klarblå himmel. Underbart att sommaren fortfarande håller i sig även om den har gått på tok för snabbt. Jag ska i alla fall inte gå ut och lägga mig i solen, haha! Har fortfarande ont efter min snygga bränna som jag fick häromdagen. Men men det finns ju tusen andra saker som man kan göra t.e.x gå ut och rida två fina ponnys? Det tänkte jag göra iaf! Ladda kameran ska jag med göra så kanske ni får se bilder senare! Låter väl helt okey ändå ? :)

Schemat för denna vecka ser ut som följande
Idag: Rida båda ponnysarna. Minola ska få gå ett dressyrpass och Paddington ett litet intervallpass.
Onsdag: Padde ska få gå ett dressyrpass och Minola ut i skogen.
Torsdag: Ska hoppträna med Paddington uppe i bätteropp för tränare = underbart! (ska även rida på pelhambettet då så får vi se vad hon tycker om det) Minola ska få skutta lite hon med :)
Fredag: Ska följa med några ifrån klubben när de ska tävla dressyr, ska bli riktigt roligt! Sen ska Padde få ett lugnt skritt och joggingpass och Minola ska få ett dressyrpass.
Lördag: Smörja, bada Padde, packa och ja allt som ska göras innan tävling. Tänkte även ta en tripp till oskarshamn på kvällen för att titta på mitt gamla innebandylag som spelar match.
Söndag: Nu smäller det! Första omgången i allsvenskan div 2! OM jag är laddad? Svar JA :D

Min vecka kommer inte bli annat än bra och jösses vad jag längtar tills hoppträningen på torsdag. Har saknat det väldigt mycket nu under sommaren faktiskt. Men nu drar det igång och jag måste verkligen säga att jag tycker om det!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Dressyr tävlingen är på lördag iaf du hade missat det ;)

2011-08-16 @ 19:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0