Allt annat förutom häst

Igår och idag har jag hunnit mycket dock är inte allt hästrelaterat. Igår var jag med mina systrar på hopptävling i eriksmåla (som förövrigt är en skitbra tävlingsplats!) Jag blev sådär farligt hoppsugen, haha! Men i stort sätt gick tävlingen bra och alla var nöjda. Sen när jag kom hem så red jag Padde en snabbis på banan och sedan begav jag mig till en underbart saknad vän!

Jag och Lisa som alltid har massvis med konstiga idéer för oss fick för oss att sova på studsmattan och det var riktigt mysigt måste jag säga! Har saknat att umgås med denna människa något enormt! Så därför valde jag att koppla bort bloggen och hästarna för att vara med henne fullt ut och det behövde jag väldigt mycket. När man är hästtjej har man inte alltid tid till att umgås med vännerna men när jag väl har chansen så gör jag det fullt ut. Den sociala biten är riktigt behövlig trots allt.

Idag har jag varit på klassträff med min förra klass 9c och vi badade, spelade kubb (som jag förövrigt var bäst på, haha) och sen grillade vi lite. Riktigt mysigt var det!

Nu sitter jag hos min morbror och ska snart ut i husvagnen för att sova. Sista arbetsdagen i morgon wiiiihuu! Lönen kommer i slutet av månaden med, halelujah! Godnatt med er mina fina bloggläsare!

Måste passa på att fråga er en sak. Tycker ni att det är okej att jag skriver om mig och min vardag utan häst här i bloggen eller är det bara störande?vill gärna ha era synpunkter till detta!

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jag tycker att det är jättekul att läsa med lite variation, sä ja, det va skitbra !! Keep going girl ! <3

2011-07-11 @ 12:43:56
URL: http://ponnyjockey.blogg.se/
Postat av: Erika

Vilken fin blogg du har! :)

2011-07-11 @ 12:55:52
URL: http://erikagustafssons.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

trevlig och läsvänlig blogg du har =)

2011-07-11 @ 13:20:10
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: fonkusungnoen

hjälp mig att välja färg till sovrum , paniiik! :(

2011-07-11 @ 13:29:20
URL: http://fonkusungnoen.blogg.se/
Postat av: hanna

hoppas allt är bra!

2011-07-11 @ 14:32:10
URL: http://hannawahlbergs.blogg.se/
Postat av: Lisa'

har saknat detta också så glad att vi båda hade tid. kul dagar :D <3

2011-07-11 @ 19:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0