Filmer från Johanna-träningen!

Det funkade inte att lägga upp filmer först så jag lägger upp en i taget men här har ni liiite att titta igenom. Hoppas ni blir nöjda! Som ni ser så har vi som sagt svårt för sidvärtsrörelser och övergångar mellan trav-skritt men det är ju därför vi jobbar på med det! ;)
Det blåste väldigt mycket igår så svårt att höra vad Johanna säger men om ni lyssnar riktigt noga så tror jag att ni ska höra lite iaf!














Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vad roligt att se dressyrfilmer :) han arbetar ju jättefint och i låg form lite skillnad mot hoppningen som vi är vana att se ^^ tycker det ser bra ut och du borde verkligen satsa på en dressyrtävling med :) blir så avis på er :) Samt om inlägget om elakheter och mobbining håller med dej totalt. bara för att jag mest rider för att det är roligt skrattar folk åt mig och tycker jag e töntig när jag ställer upp på en liten klubbis på 60 cm när det känns WOW för mig så blir man så ledesen när man själv har klarat det och andra tycker man e fjantig. Minns när jag red i bätteropp som mindre å var den enda som tävlade nelly innan hon blev poppis, hoppade så många L:D med henne och var aldrig felfri men sen plötslig blev jag det och var överlycklig men blev inte placerad och de första man fick höra var men vad är du glad över du blev ju inte placerad..... OCH jag kom runt felfritt och det var målet. Gillar dina inlägg väldigt mkt :)

2011-05-26 @ 17:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0