Skolstart 2012/2013

Hela dagen idag har facebook bestått utav människor som skriver att "Åh kommer dö i morgon, skolan börjar", "åh i morgon börjar skolan" och så vidare. Visst att jag inte hade tackat nej till flera månader sommarlov till och visst att jag tycker att det inte är det roligaste som finns att gå i skolan MEN inte fasen klagar jag över detta?
Förstår mig inte på människor som ska klaga liksom, för tror de seriöst att skolan blir roligare om man klagar? Suck..
Jag hade inte gått till skolan frivilligt heller men nu är det såhär och det är bara att göra det bästa av situationen liksom. Vi har det väldigt bra som har chansen att gå i skolan, få lära oss saker, träffa kompisarna, möta nya människor och har chansen att skaffa ett yrke längre fram i livet. Samtidigt som det inte är kul att sitta och plugga på prov eller skriva den där jädra inlämningen så tycker jag inte att man behöver gå in med en negativ inställning till det hela. Tänk istället på allt bra vi får ut av allt slit! :)
 
Ikväll har jag rensat datorväskan, lagt fram kläder tills i morgon och ställt klockan på halv 9 då jag inte börjar förren halv 12 i morgon (måste åka med mamma lite innan då jag inte kommer ner på annat sätt). Lagt ner mitt nya anteckningsblock, nya pennor och suddgummis - redo att studera sista året!
 
Jag är ovanligt pepp på skolan måste jag säga. Alla jobbiga kurser är över, jag läser aldrig mer matematik, engelskakurserna eller omvårdnad som tog upp större delen av tiden från årskurs 1 & 2. Nu är det nya fräscha ämnen som jag SKA ha bra betyg i, jag ska vara stolt över betygen när jag slutar nästa år, that´s it. Nu har jag hittat motivationen och nåde den hålla i sig hela året! Nu kickar vi igång skolstarten 2012/2013!!
 
 

Kommentarer
Postat av: a s s l a t j e j e r n a

Hej!
Vill du va med och visa upp din blogg???
Kika in till oss för vi håller på med en liten blogginventering
Kram<3


http://asslatjejerna.blogg.se/2012/august/fragan-ar.html#comment

2012-08-20 @ 12:16:56
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0