Till vems fördel?!

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Wilma & Emma

Hej! Fin blogg, just nu har vi Julens blogg och det skulle vara superkul om du var med, man vinner en länk inför våra flera hundra läsare/dag, en gästbloggning på våran blogg och även ett hemligt pris! http://ziro.blogg.se/2012/december/vi-presenterar-julens-blogg.html, Kram :D

2012-12-14 @ 19:37:03
URL: http://Ziro.blogg.se
Postat av: Friskey

ååh blir bara så irriterad över hur mesigt Sverige är, att vi rättar oss efter alla andra. Kommer det ens heta Sverige snart? Kommer vi ens få prata svenska i vårt egna land, eller kommer alla behöva prata engelska för att inte anses vara rasistiska? Stå upp för vårt land och våra traditioner. Sen alla invandrare är mer än välkomna, men dom lär rätta sig efter oss. Dom borde också vara stolta över att bo i Sverige och vad Sverige är. Hur det än är så har vi det bra i Sverige, det ska vi vara stolta över och stå upp för, och det borde alla andra också vara.

2012-12-14 @ 19:58:54
URL: http://friskey.spotlife.se
Postat av: Hanna

Friskey, jag vet inte om du kommer att läsa det här, men snälla, läs på dina källor. Du har en förstorad bild där det uttryckligen står "DISNEY har tagit bort två klipp", inte SVERIGE. SVT måste rätta sig efter Disneys beslut för att alls få sända deras klipp, och jag tror att ni skulle bli mycket mer upprörda om de tog bort hela klipper istället för några få sekunder av det.

2012-12-15 @ 14:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0