Det ena utesluter inte det andra

Men du, tänk lite. Hur själviska är inte dom som skänker till henne, som är så rik och lyckligt lottad att hon tom har ett os-silver? Skänk till de som behöver det för att ÖVERLEVA, djur som människor!


Jag förstår vad du menar fast på ett sätt så förstår jag inte alls. Det är väl inte själviskt att gå in och bidra med en liten summa pengar till en annan människa? Det är ju så osjälviskt det bara kan bli. Sen tycker väl jag också att man borde skicka pengar till WWF, barncancerfonden och så vidare men det ena utesluter ju inte det andra, eller? Sen är hon ju inte så rik som man kanske tror, då hade hon ju köpt hästen utan vår hjälp. Sen har hon nog också fått kämpa för det där OS-silvret, det kom ju inte precis gratis. Förstår inte hur alla kan tycka det är så fel att bidra till detta liksom. Antar att du/ni som tycker detta är onödigt inte alltid köper vettiga saker hela tiden heller? Det är ju inte så att ni bara köper mat för att kunna överleva. Istället för att köpa en chokladkaka på fredagskvällen så kanske jag vill gå in och bidra med en minimisumma till Sara? Det finns ju liksom bröstcancer galor och andra sådana galor man skickar in pengar till, så varför inte bidra med en liten summa pengar till detta också? Same shit, different names.
 
Ska alla börja hacka på mig varje gång jag köper en ny tröja, bara för att jag har fler där hemma? För att de pengarna hellre skulle gått till en organisation för att rädda djur/människor? Nja, det argumentet köper jag inte. Ni får gärna tycka att det är helt meningslöst att gå in och stötta en elitryttare inom vår sport, alla har vi olika åsikter och uppfattningar om allt - det bara är så och det respekterar jag men jag tycker inte likadant.
 
Men du har också en god tanke Johanna. Starta en egen grupp, en insamling för att rädda djur/människor!! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0