Då var det måndag igen

Hej på er alla glada och morgontrötta människor! :)
Idag försov jag mig, skulle tagit en pw på morgonen men vaknade av ett sms från en bloggläsare men det funkar ju det med. Får gå en ikväll mellan allt plugg sen istället. Nog om det, helgen har varit grym och jag har tagit tillvara på alla vakna timmar på dygnet. Har haft fullt upp hela tiden, har verkligen försökt att blogga från mobilen men blogg.se appen fungerar ju inte alltid som den ska, tyvärr. Har nog gjort 5 inlägg som inte ville publiceras därifrån, surt.
 
I fredags var det ju utgång med två av mina underbara vänner, Liza&Josefine. Hade verkligen jättekul!
Kom hem halv 4 på natten och var tvungen att gå upp vid 9 på lördagen, lagom död och bakis. Men det gav faktiskt med sig när Amandha och jag åkte till kalmar där vi först hämtade ut biobiljetterna, gick sedan och åt buffé på världens bästa ställe, thai silk. Sen gick vi lite i stan, köpte tre guldramar till mina fotografier + mycket annat. Kollade sedan på Ice Age 4 och skojar inte om det bara var jag och Amandha som dog av skratt haha sämst humor, hey! Skulle sedan "bara in på hööks en snabbis" - kommer ut med tre impulsköp, hehe BRA Elin! Jag som inte skulle köpa hästsaker - what happend? ;)
 
Sen bar det in till Oskarshamn där jag hjälpte till i matsalen i hela 3 timmar, 200 personer som skulle käka. Det gick i ett men kul hade jag och några innebandyvänner. Sen kollade vi på herrarnas match, var hemma runt 10 på kvällen. Igår så tog det tid med fotograferingen och sen körde jag upp en hel halmvagn all by myself upp på höskullen. Städade stallet i 2 timmar så snart är det fint där! Kan ju inreda bäst jag vill nu eftersom det bara är jag som har hand om det!


Kan inte sluta titta på dessa bilder, speciellt inte på den här. Älskar den något fruktansvärt mycket!!
Om ni vill se mer såna här bilder, kika in här lite senare då!

Skönt att bara gå till kvart över 11 idag med hihi, ha en skön måndag alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0