Kort presentation!

Eftersom det är så många nya personer som har börjat följa min blogg så vet jag att många har frågot hit och dit så jag tänkte ta och presentera mig själv och mina hästar.


Mitt namn är Elin Linnea Ljunggren och jag har fyllt 17 år i år. Jag bor en bit utanför Kalmar i en liten byhåla som heter Mönsterås där jag även studerar. Jag går omvårdnadsprogrammet på Mönsteråsgymnasiet med inriktning häst. Jag har två egna hästar och bor på en hästgård med eget stall. Jag har ridit i 13 år ungefär nu men har bara ägt 3 egna hästar varav två som jag har nu då. Jag är en sprallig tjej som försöker att se det ljusa i livet och mitt motto är "don´t dream your life, live your dream". Förutom hästarna så gillar jag att vara med vänner och spela innebandy dock så måste jag lägga bandyn åt sidan nu då jag satsar fullt ut på min sista ponnytid. Jag är en väldigt öppen person som älskar att vara social så tveka aldrig att prata med mig för jag är alltid trevlig tillbaka! :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Detta är då Paddington som jag för nuvarande tävlar hoppning med just nu på L:B höjd. Padde som han kallas till vardags är en Irländsk Import född 1998 alltså 13 år. Han mäter 148,0cm i manken och är därmed en maxad D-ponny. Paddington kom hem till mig i början av juni 2010 men han har inte varit min förren i maj detta året så jag har inte haft honom sådär jättelänge. Han är verkligen min drömponny! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta är min andra ponny Minola. Minola är ett sto född 1996 och hon är av rasen arabiskt fullblod. Hon är 145,2 cm i manken och är också en D-ponny. Minola och jag bär på en väldigt annorlunda historia som ni kan läsa HÄR.
Har hoppat mycket med denna tjej innan men nu rider vi bara väldigt kravlöst bara för att ha kul. Minola blev betäckt i år med Kulltorps Hampus så i maj nästa år så är tanken att vi ska ha en liten fölis här hemma! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Om det är mer ni undrar så bara kommentera, jag svarar på så mycket jag hinner! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Fin blogg!

2011-08-16 @ 22:21:33
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan du inte lägga ut lite bildere på kulltorps hamnpus??

2011-08-17 @ 14:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0